Tandborstar någon?

Åhh, det är så härligt att vara tillbaka bland Kristianstadtöserna efter sommaren.
Riktigt underbara och fina människor, som man alltid har fruktansvärt kul med. Jag säljer numera också tandborstar. Riktigt fina sådana. Fem styckna för endast hundra pengar och ni stödjer Kristianstadflickorna något enormt! Säg till om ni är intresserad.


Så här fina är dom alltså. Lite olika färger och så finns det en liten klistermagnet så man kan sätta den på vägen om man vill. Mycket praktiskt.

En liten film på detta nu då, yessss

m

Jag och svenska vädret kommer inte alls överens just nu. Skulle ut på en liten promenad i förmiddags, men just när jag klätt på mig och är redo för vandring så öser regnet ner. Det var bara att vända in igen och upp på rummet och påbörja städningen. Alltid lika tråkigt att packa upp och städa efter semestern. Problem blir det också när jag märker att alla mina nya grejer inte får plats, någonstans. Jag brukar säga att man kan aldrig ha för mycket av något, men det har nog blivit dax för mig att rensa bland mina prylar nu.

Helgen har varit trevlig annars. Var taxi till bror och far i fredes kväll och hann även med en träff med Andersson och Lollo. Lördagen var jag iväg på 20 års/avskedsfest. Hade fruktansvärt trevligt med alla mina Kristianstadtöser som vanligt. Söndag blev vilodag för mig.

Ikväll så ska jag äntligeeeen få dansa med Kristianstadflickorna igen. Som jag har saknat det! Känner på mig att det kommer bli bra efter den nya ihopslagningen. Ser fram emot träningen ikväll fruktansvärt mycket.



Nu ska jag leta upp dansbyxorna och dammsuga mitt rum.
 


Last night in Greece

Sista dagen idag inledde vi med manikyr och pedikyr. Första gången för min del. Var riktigt nice faktiskt. Kittlades på sina ställen, med filar och grejer, men det blev riktigt bra resultat. Tog två timmar att få mina fötter och händer fixade och efter det så var det nästa på tur. Sen tyckte mamma att vi skulle fixa våra ögonbryn också, så det gjorde vi också. Vi kom dit klockan tio och lämnade kvart över två.
Ni där hemma tror säkert nu att vi spenderade en förmögenhet på allt detta, men icke, allt detta klarade sig på under 50 euro. Det är nästan så man överväger att flytta hit för dessa billigheter.

Resten av dagen har vi varit nere på Plaka och shoppat det sista viktiga. Jag handlade lite oviktiga saker också, bland annat nagelack, skor, klänning och en ny vattenpipa. Pappa sabbade den förra, så nu fixade jag en ny till mig själv. Har också ätit sjukt god glass idag. Glass med smaker som cheesecake, nutella och bubbelgum. Vi käkade också sista souvlakin för dennna gången. Något jag kommer sakna extremt mycket.

Nu sitter vi här och försöker trycka ner allt i väskorna. Går ju lagom bra.
Sexton dagar gick väldigt fort och vi har haft det fruktansvärt fint här i Greece. Människor här har en helt annan anda och vänlighet som inte alls existerar hemma. Var man än går är man vän med alla och hjälpsamheten här är stor. Vill verkligen flytta ner här ett tag och lära mig grekiska och bli en del av allt detta. Ska se till och göra det också, men först nu är det New York som gäller. Som ni kanske förstår så ser jag inte alls fram emot att åka hem imorgon. Hade gärna stannat ett tag till. Men ja, det dröjer nog inte så länge tills vi kommer tillbaka. Ska trots allt bli trevligt att träffa vänner och övriga familjen igen.

Nu ska jag njuta av sista kvällen i underbara Grekland och packa det sista.
Take care and see you soon.


Första dagen på veckan

Har faktiskt inte mycket alls att berätta om dagen. Mamma och jag tog oss en välbehövlig sovmorgon och vandrade sedan vidare ut på stan. Vi var på något köpcenter med endast dyrbarheter. Köpte en klänning på rea, en skjorta till min lillebror och en klocka. En orange sådan. Skitsnygg.
Sen hittade jag även HM. Kände mig då lite mer hemma, så jag handlade en scarfs och en liten ring. Scarfsen lär ju komma till användning på vår hemfärd med tanke på vädret hemma. Usch, blir trött bara jag tänker på det.

Sitter just nu och tittar på den knäppa vovven som för femtielfte gången tagit mina strumpor. Orkar liksom inte jaga honom längre. Mamma håller oroligt på att väga våra väskor och än så länge är det ingen panik. Det klarar sig. Betyder att vi kan handla lite till.

Inget annat roligt att dela med mig av så
HEJ OCH HÅ NU DÅ

Sunday and not so much to do

Söndag. Brukar/brukade vara värsta dagen på veckan (med tanke på jobb och skola dagen efter) men inte för mig. Är ju på semester och har ingen skola eller regelbundet jobb att komma tillbaka till.

Hur som helst dagen var väldigt trögstartad. En liten oväsentlig sak egentligen är att det finns verkligen inget kul att göra i Athen på söndagar. Inget har öppet, typ. Det ända som var öppet var Plaka området, där vi redan varit 100 gånger, men man kan lätt gå där 100 till.
Vi åkte till Akropolis musset. Skittråkigt om ni frågar mig, men lite kulturell måste man vara enligt mamma. Efter det Plaka och middag i stan.

Eftersom jag inte kan gå någonstans utan att handla, så blev det givetvis nya inköp idag också. Tyvärr inga billiga sådana, men det är smällen man får ta. Jag handlade ett par sandaler i silver. Skitfina och sköna. Inte så farligt dyra heller. Man kan fynda på Plaka minsann. Köpte mig också en Louis Vuitton väska och en matchande plånbok. Något jag alltid velat ha, så trots på tok för dyrt pris så är jag nu väldigt lycklig.

Nu ikväll har vi varit ute och fikat, mysigt. Och nu ser vi någon film med fröken Lohan. Inte så intressant, men tittar iofs inte så noga. å efter att alltså först inte hittat något att göra så lyckades vi fylla en hel dag. Härligt, härligt.

Dags att hoppa i säng nu då. Blir nog en shopping eller stranddag imogon med.
Det jobbiga nu då är att ac:n som man typ inte kan leva utan här, funkar inte som den ska, så vi får sova i extrem värme. Nice. Men klaga aldrig, när man kommer hem blir det väl på med höstjacka och halsduk.

Min fina väska plus plånkiiis 

Gyllene skor

Poros

Beklagar mina dåliga blogguppdateringar de senaste dagarna, men jag och mor min har varit ute på Poros. Vi hade självklart också lite mer begränsad tillgång till internet, så det fanns aldrig riktigt läge att blogga. Men nu så ska ni få höra om våra dagar på soliga ön Poros.

Vi åkte dit i tisdags utan några större problem. När vi kom fram så lämnade vi grejerna på hotellrummet för att sedan dra vidare ut och utforska ön. Efter tjugo minuter ungefär så ryker det något fruktansvärt från andra sidan av ön. Vi skämtar lite om att det säkert brinner, vilket det då går upp för oss att det gör då fyra flygplan och en helikopter börjar släppa massa vatten där. Efter ett tag går också strömmen på hela ön för branden hade gjort så en elställning av något slag hade slagits ut. Så där är vi hungriga och inga uteställen kan servera mat. Bra början! ´
Resten av dagarna var väldigt lugna med strand och resturang besök, chill på hotellet och lite shopping.
Nu är vi tillbaka i Athen och stannar en vecka till. Gott. Vill inte riktigt hem när man hör hur höstvädret börjar inta Sverige, för tidigt som vanligt.

Bilder från Poros här nu då

Godaste våfflan ever.
Har fler bilder på facebook, så kolla där istället om ni är intresserade.


Har inte så mycket andra nyheter.
De flesta av er som läser vet säkert redan om mina planer att åka som au pair till USA. Har haft kontakt med en familj nu i ungefär två veckor och vi bestämde nu i veckan att jag ska komma till dom som au pair. Dom bor i New York ute på Long Island. Det känns väldigt, väldigt bra. Har pratat med mamman i familjen och pappan på telefon och har haft mailkontakt. Dom verkar vara väldigt snälla och trevliga.
Jag ska ta hand om två flickor som verkar helt underbara. Så jag flyttar den förste november och blir borta i lite drygt tretton månader. Ska bli så fantastiskt kul. Har alltid velat bo i New York och nu så kommer chansen. Helt underbart!
Kommer hålla er uppdaterade om mina förberedelser inför min flytt. Kommer givetvis också försöka köra daglig blogg när jag är iväg, så ni som vill kan följa mitt liv där och mina upplevelser.

Nu väntar jag på att folk här ska bli klara, sen ska vi vidare in till city och äta.
Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner.

The weekend

Bloggi, bloggi. Har inte riktigt hunnit med de senaste två dagarna, men här kommer en liten update.

I lördes bestämde jag och mamma oss för att åka till stranden. Sjuuuukt varmt för det första, typ 40 grader. Vattnet var inte heller något att klaga på. Det är annat än vårt iskalla vatten hemma. Man undrar ju när det sitter greker brevid och klagar på att vattnet är för varmt. I alla fall, efter mycket stek och en röd mamma åkte vi hem och fixade lite, sen blev det bio. Knight and Day som förövrigt var mycket sevärd. En liten parantes är att bion vi besökte här i Athen var typ fyra våningar, om inte fem. Helt sjukt och det var typ över tio salonger, stora som bara den. Riktigt häftigt faktiskt. Kosmorama, släng dig i väggen.

Söndag var det upp tidigt som gällde. Vi skulle åka ut en bra bit utanför Athen för att hälsa på Katrins pappa. Vi var uppe vid sju tror jag (omänskligt tidigt). Slänger oss iväg i en taxi till bussen som skulle ta oss långt ut på landet. Vi kommer till bussen, jag ska precis gå på när busschaffören börjar tjabba om något. Det han säger när jag står som ett ufo är att Charlie (hunden) inte får följa med på, utan han måste vara nere med bagaget. Idiot, är min första tanke. Människan gav sig inte heller utan vi fick sätta in hunden där. Riktig idiot som kommer på att djur inte får följa med in pga av allergi, men röka på bussen kan dom göra. Bussresan då var ganska trevlig om man räknar bort att Charlie satt utan luft nere vid bagaget. Vi åkte igenom områden med riktigt fina hus. Typiskt grekiska vita med blåa detaljer. Jättefint! Någon gång i framtiden ska jag köpa ett hus där som sommarställe, helt klart. Bussen stannar på ett ställe för att släppa av folk och en gubbe ska gå ut. På första trappsteget så trillar han och lägger sig på ryggen. Lite skumt och jag fattade inte riktigt hur det gick till. senare stannar bussen en gång till och då ska Maia ut och kolla så att allt är bra med Charlie. Man hör en smäll och då ligger även hon på ryggen i bussens trappa. Sjukt, trappsteget var så slitet så det blivit halt. Det var inte roligt just då, men några timmar senare så skrattade vi så vi höll på att dö. Hon hade själv sagt att gubben som trillade först hade lite bråttom ut och så trillar hon sen själv. Riktigt underhållande. Väl framme dit vi skulle så möts man av hela tjocka feta släkten. Kusiner dit och fastrar dit. Man får tusen miljoner nypningar och pussar överallt från människor man aldrig någonsin sätt innan. Vi kom dit klockan elva och (nu kommer den knäppa delen) stannade till klockan tolv på natten. Vi var där i tretton timmar. Kanske inte det vanligaste när man blir hembjuden till folk, men tydligen i Grekland. Under dessa tretton timmar serveras mat konstant. Hela tiden. Man skulle helst ha tallriken full och någit i munnen hela tiden. Galet.
Vanligtvis brukar jag vara den ända som inte kan grekiska, men denna gången så fanns där ännu en. Katrins pappas fru var amerikanare som flyttade med honom hit för fyra månader sen, så hon kunde inte heller något.
Var skönt att för en gång skull inte känna sig ensam. Då sitter alltså hon och jag och försöker snacka lite, men det går verkligen inte och inte för att det är problem med engelskan, utan för greker är fruktansvärt höljuda. Alla ska snacka i mun på varandra och den ena skriker högre än den andra. Så sitter man själv och försöker förstå vad som sägs, men ju fortare man pratar ju mer hinner man säga. Men ja, det var trevligt faktiskt att uppleva en dag hos greker, på det viset. Amerikanaren var också en av de snällaste och ödmjukaste personer jag någonsin träffat. Helt underbar att prata med.
På vägen hem så sommnar jag i bilen, men vaknar flertal gånger av att jag kör huvudet i fönsterrutan. Greker följer inga regler i trafiken, så det gick undan.

Dagen idag då, ja. Jag och mamma har varit på Plaka området och handlat. Väldigt mycket. Men det var väldigt nice faktiskt. Vi käkade souvlaki mmm, favoriten och det har varit så fruktansvärt varmt så vi har nog druckit typ fyra flaskor vatten var. Vi var inne i en affär som hade massor med märkesväskor. För det första, väldigt farligt att ens gå in, ännu farligare att titta och farligast att låta dom prata. Där fanns en Hermes väska. Sjukt fin. Sjukt dyr. Om jag köpte den skulle jag få en Louis Vuitton väska och en plånkbok på köpet. Väldigt frestande faktiskt. Ska dock tänka över det lite mer. Men nu ska jag göra en liten lista för er som är intresserade vad som hittills inhandlats.

Två långklännigar
Tre vanliga känningar
En kjol
En liten Louis Vuitton väska
Två skinnväskor
Två par converse (gula och limegröna)
En ring
En klocka
Ett par sandaler
Två par flipp flopp skor
En väst och lång tröja från Vero Moda
En tunn skjorta
En blommig blus
Ett läderarmband
Två parfymer Gucci och en från Zara
En mascara by Lancome
En strandklänning
En nyckelringsnagelklippare (sjukt fräck)

Det var allt jag kan komma på. Utöver detta så har mamma handlat till sig och vi har handlat till pappa och Anton. Även lite presenter. Förstår ni att vi kommer ha problem när vi ska hem...

Imorgon ska vi i alla fall ifrån Athen i några dagar ut till en ö som heter Poros. Ska bli jätteskönt med endast strand och resturang besök varje dag. Uppdaterar mer när vi kommer dit.
Nu blir det till att beställa pizza. Älskar att dom har homedelivery på precis alla ställen här. Lite lat får man ju vara när man är på semester och allt.

Blev lite uppsats nu kände jag, men läs det ni vill såklart.

Shopping dag två

Njuter av underbara Grekland. Allt är kanon och vi har det så bra.
Idag har vi varit lite slappa. Vi har varit nere i city och tagit en runda på Plaka. Favvostället. Man kan verkligen hitta allt där. Vad man än kan komma på. Har gjort en liten lista på grejor som jag ska köpa, men mor min vill ju som det flesta andra mammor att man först ska kolla runt. Ja, då får man väl göra som hon säger då.

Var inne i en affär och hittar världens finaste Louis Vuitton väska. Tittar ett tag, blir lite mer kär, frågor om pris, 485 euro. Inte okej. Blev lite ledsen där. Var på vippen att få rycket och köpa den, men det hade svidit rejällt i fickan sen. Vi får väl se. Än är semestern lång.

Vi hade även med Charlie på shoppingrundan idag. Mys med små hundar som man kan gå runt med i väskan, vilket vi gjorde. Ska skaffa mig en liten som man kan bära med sig. Kul var det när jag hade honom och femhundraelva greker kommer fram under dagen och börjar hålla på med hunden och frågar frågor. Lika roligt varje gång när dom kommer och säger:

"Jiasas" och jag "Jiasas"
"Pos se lene" - "Charlie"
"Blablabla blabla" - "Sorry but it was like the only Greek I could"

Ja, men jag gör framsteg. Lär mig nya ord varje dag. Får väl se till en dag att kunna prata det flyttande. Måste bara hitta lite motivation till att börja.

Hur som helst, dagarna här är väldigt fina. Imorgon ska vi till stranden för första gången. Vi har ju shopping som första val alltid i denna familjen. Alla fall hälften av oss. Ska bli skönt att bada i medelhavet. Var ett tag sen. ´
Nu ska jag bädda min fina lilla säng och tacka för mig denna fredag den trettonde. Har ju gått bra hittills, så varför utmana ödet genom att vara uppe längre? Over and out

På vandring med Charlie moooo

SHOOOOOOPPPP

Grekland är härligt. Grekland är bra.
Idag har vi varit hela dagen ute på stan. Det har varit närmare 40 grader, så vi sprang mellan affärerna för att inte svettas ihjäl utomhus.
Handlat har vi kan ni tro. Lite olika grejer. Mina bästa inköp idag är lätt mina två långklänningar. Sjukt sköna och fina. Lyckades också pruta till mig en klocka och väska för 10 euro styck. Börjar komma in i det nu. Vi har också varit på banken och bråkat lite. Sjukt komplicerat system grekerna har. Ett helt företag att få ut lite pengar.

Nu ikväll har vi varit ute och ätit på en mysig resturang i centrum. Souvlaki och typ världens godaste öl (slår corona) Imorgon får vi se vad som händer. Kanske en runda till stranden, kanske en runda till stan igen, vem vet, här finns allt man kan tänka sig.

Kanske världens största och godaste munk

Mamma med vippan. Den är bra kan ni tro.
Ni har bild på mitt slösande idag längre upp. Andra klänningen, klockan och väskan är inte med på bilden tyvärr. Vad tycks?

Ett annat plus är att Maia och Katrin har världens sötaste hund. Charlie. Ni ser han på bilden här ovan.
Nu är det bedtime. KALI NIHTI

Greece

Okej första dagen på vår semester har varit relativt lugn. Vi kom till Athen vid ett tiden och åkte sen till våra släktingar. Det har varit käk (gödningen börjar direkt) och tv. Blir nog snart till att varva ner ännu mer genom att hoppa i säng i tid. Imorgon är en viktig dag. En så kallad shoppingdag. Kommer bli fett.

Förövrigt så är här typ 38 grader varmt, om inte mer. Jag trivs. Får bli stranden efter imorgon. Måste ju börja i tid om man ska hinna locka fram grekpigmenten i mig.

Som sagt, jag mår kanon. Toppen till och med. Ser fram emot att spendera pengar imorgon.
Berättar mer imorgon vad som inhandlats och kanske till och med slänger upp lite bilder.


Right then and there

Äntligen är det den 10 vilket betyder att imorgon är den 11 och jag och mamma ska till Greklandet.
Sjukt soft. Ska bli nice med lite sol, bad och shopping i Athen.
Har dessutom massa utrymme kvar i min väska vilket är ovanligt för att vara mig. Bara bra för då kan jag packa ner ännu mer på vägen hem.

Dagen idag har bestått mest av packning och diverse inköp inför semestervistelsen. Har varit en runda nere i Åhus med mina finaste vänner Elin och Hanna. Vi tog lite foton och käkade glass. Innan dess var vi hemma hos Elin och åt lite mer glass. Jag och Hanna fick världens finaste armband av Elin och Annika för att vi hjälpte till på 50års festen. Vi tre har nu likadana armband typ friends forever armband. Fick oss alla att bli aningen tårögda över hela "dax att bli vuxen och flytta ifrån varandra situationen" till och med mamma Annika. Det är inte klokt vad fina människor man växt upp tillsammans med. Ser fram emot ett liv där ni alla finns kvar!

Nu då, lite bilder från vår dagsproduktion.
Bilderna by Hanna Banannnnna
 

Ha det toppen dear friends.
Uppdaterar om våra händelserika dagar i Athen så fort det finns möjlighet.


Let's twist again

Sitter och tittar ut genom fönstret där regnet vräker ner. Man blir bara så trött.
Men från tråkigheter till roligheter. Min helg har varit toppen! Bästa på länge faktiskt.

Fredagen var dagen fylld av jobb som vanligt, men på kvällen åkte jag och tjejerna hem till Jessica för lite grillning och mys. Vi åt gott, hade gott och mådde gott. Vi åkte vidare ner till Handelsbaren där vi trotts fuktigt klimat låg ute på tjocka dyner. Riktigt sköna faktiskt. Man skulle haft en sån hemma...Kvällen var kanon och jag hade som vanligt sjukt bra med mina vänner.

Vidare då till lördagen som också spenderades på jobbet först men sedan iväg ner till Yngsjö där det var dax för 50årskalas. Hanna, jag och Elin var kökspersonal. Rätt soft jobb förövrigt. När vi höll på med förberedandet av maten så attackerades uteplatsen av myror/flugor. Dom var överallt och försvinna skulle dom inte. Vi fick möblera om lite för att få plats med matbordet inne i uterummet istället och det gick ju tack vara våra skills. Middag pågår och vi är duktiga och dukar fram och av. Vi hade lite chill i tv-rummet, medans alsång pågick från andra delen. När vi var klara med våra arbetsuppgifter kände vi att det var dax att komma igång lite. På med musik och dans på utedäcket. Efter ett tag lockar vi upp föräldrar och resten av medelåldersfolket och vi hade kul kan ni tro. Jag försökte lära dom dansa chic och lite andra danser. Skitkul rent ut sagt!
Planerat var att vi skulle vidare till Martin och Martin, men det blev inget av det för vi hade roligare på förfesten. Kvällen avslutas och vi går på vägarna nere i Yngsjö mot bilen i mörker. Och då menar jag inte gatulampsmörker utan riktigt skogsmörker. Livsfarligt med alla rötter och grejer, men samtidigt kul. Aningen högljud bilfärd hem med Hanna och föräldrar. Trångt, men mys.
Idag känner jag av lite värk i ben, rygg och rumpa. Limbo är inte särskillt smart när man inte längre är 1.30 lång. Men jag hade fruktansvärt kul och tackar familj och vänner för detta.

Väntar på att mamma ska bli färdig så vi kan åka ner och hämta vår lilla bil i Yngsjö. Kanske titta inom och växla ett och annat ord med Elin. Annars blir det väl lite packning och tvättning idag inför resan. Detta betyder att man måste städa rummet och garderoben samtidigt. Men ja, lite film på det sen kanske. Blir nog fint!
Nu tackar jag för mig och mina helgnöjen. Hoppas ni haft det lika bra som jag!
Nu lite bilder från båda kvällarna.

Hos Jessica


50årskalas
Döda insekter

Dance


Party like a rock star

Mot Jessica för att äta gott och ha allmänt fint med tjejerna.
Vidare lite senare mot Åhus och Handelsbaren. Bra kväll, utan tvekan.


9 to 5

Dagarna går och det är bara två dagar kvar på sommarens arbete. Skönt! Har varit lite 9 to 5 feeling på sistonde. Dagen har mestadels spenderats i vagnen med Lenis då. Människan jag ser mest av nu.
Men Lena och jag har alltid kul, vilket är kul.

Har nyligen sett Australia med mamma. Lika bra varje gång. Hugh Jackman är lagom mumsig! Man blir ju aningen sugen på att åka dit också. Någon som har lust att följa med om ett år eller så?  

Tillbaka till soffmys nu då. Imorgon blir det dinner with the girls. Sommar är härligt!


På Carros avskedsfest. Lagom avis på den bruden som glider runder i New York nu.
Men vem vet min tur kanske också kommer snart.


Better together

På plats ännu en gång för att skriva om livet och dess trivsamheter.  
Tog en runda ner till Åhus med Johanna Andersson. Blev lite mat, lite glass och mys. Vi hann också med en liten film. Pillertrillaren. Fint med svenska filmer. Ibland i alla fall. Annars händer det inte mycket.



Eftersom jag i veckan inhandlat Baywatch säsong ett och två funderar jag nu på att sätta mig framför tv:n och återuppliva gamla minnen. Snart helg igen. Kommer bli fruktansvärt fint!

Hard work work

Ännu en dag på jobbet avklart. Har tänkt på hur många lustiga kunder vi brukar ha. En del skäller på en för att priserna är fel, en del gnäller på oss för att vi inte säljer den danska ketschupen och en del som ska beställa berättar istället sin livshistoria. Detta hände senast imorse. Riktigt konstigt. Hade vi velat veta hade vi väl bara frågat liksom.

Mycket mer har jag inte hunnit med idag. Var en runda hemma hos Elin Månsss och åt kokoschokeladkaka (eller nått) och såg film. Brothers var titeln. Helt okej faktiskt.

Lite övrig retande info för er är att det idag är en vecka tills jag förflyttar mig till Grekland i sexton dagar. Gött ska det bli! Längtar efter värme och sol. Har fått alldeles för lite av den varan. Shopping i Athen är inte helt fel det heller.

Nu är det dax att inta sängläge. Blir en dag i korvis imorgon med. Goooodnight!


Dancing in the moonlight

Efter en riktigt fin gårdag, så har denna dagen varit väldigt avslappnad. Har haft lite besök av diverse släktingar och umgåtts med Linnéa, Hanell och Jessy. Blev som de flesta andra gånger kräng och film. Soft.

För att återgå till gårdagen så var den som sagt mycket fin. Hade fyramanna middag hemma hos Ellen. Cecilia fick ansvaret för grillen. Gick som förväntat...Men gott var det! Ellen ringde samma taxibolag tre gånger. Tredje gången så får vi reda på att dom har tre olika nummer. Rätt praktiskt i och för sig. Efter fin middag blev det bilresa till Åhus och utgång på MochM, vilket var riktigt bra. Massa trevligt folk. Trivdes gjorde jag, helt klart!

Nu tänkte jag förflytta mig upp till rummet för att kanske se en film eller rent av bara sova. Hade planerat en ledig dag imorgon, men det blir lite jobb istället. Men man ska inte klaga utan vara glad för att ha jobbet. Vi har för det mesta också väldigt kul.

Lite bilder från igår då. Enjoy!

RSS 2.0