Home sweet home

Puh. Nu sitter jag äntligen ner. Har haft en fullspäckad dag som vikarie och med kristianstadflicksträningar. Egentligen några fullspäckade dagar. Har varit på Väskolan nu i tre dagar. Jag trivs jättebra. Igår och idag var jag vikarie hos de små. Dem är bara för gulliga och mysiga. Lika gulligt varje gång dem ropar fröken. Igår morse så var jag på besök hos farbror doktorn. För att få komma iväg som au pair måste man ha ett hälsointyg och därför gå på en hälsoundersökning. Lite väga, mäta och blodtryck och jag blev friskförklarad. Oväntat. Kan varit de onödigaste 500 kronor jag någonsin spenderat. Hur som helst, nu är det fixat. Efter jobbet igår var jag hemma hos Paoli med Lollo och Josse. Lite matlagning, tv och snackande. Hur bra som helst. Svor lite dock över att hon bor på åttonde våningen och hur man aldrig mer kommer våga åka hissen. Usch. 

Idag innan jobbandet, hann jag med en mini runda i stan. Fick med mig en pälshalsduk och ett lila nagellack hem. Kvällen nu har jag ägnat i vår kära gamla studio. Har haft två grupper med Amandiiis. Roligt som bara den. Nu sitter jag här slut i kropp och huvud. Jag älskar vara igång och hela tiden vara iväg på grejer, men just nu trivs jag med att bara sitta här. Bara vara hemma liksom. Ska ta nått smarrigt att fika, krypa ner i min underbara säng och dra igång Idol på tv4 play.


Teacher for the day

För fy fan vad jag ska bli lärare. Idag har jag varit tillbaka i skolans värld. Hur roligt som helst för det första och för det andra så ska jag bli lärare om det inte framkom ordentligt tidigare. Började dagen som tyskavikarie och fortsatte dagen helt oförberedd som engelska och mattelärare. Skitkul! Jättesnälla elever och jag trivdes väldigt bra måste jag säga. Fick både höra vilken soft lärare jag var och hur gärna dom hade bytt sin ordinarie lärare mot mig. En kille sa "Du, du borde verkligen läsa till lärare" Och så frågade jag varför han tyckte det. Så sa han "För att du är den snällaste och coolaste vikarie vi någonsin haft" Gulliga ungar eller nog mer ungdomar. Blev så glad. Förstår ju givetvis att det inte alltid är frid och fröjd, men för mig blev det nu ännu klarar att det är den rätta vägen för mig. Nu ska jag fortsätta vara glad resten av dagen. Funderar på att ut och promenixa en sväng. Lite blåsigt är det dock. Får se hur det blir med det.

En av de underbaraste tiderna i livet. Skoltiden.


Stång fram, nu ska vi bli smidiga.

Stel. Stel är bara förnamnet på min kroppssituation just nu. Idag var det balettstänger fram och tänjning tills benen gick av som gällde. Kändes lite så iallafall. Jag har alltid trott att vi är väl ändå hyfsat viga och smidiga. Plie, rakt, på tå. Plie, rakt, på tå. Sträck upp och sagta ner. Sträck upp och sagta ner. Jo, tjena! Jag trodde seriöst att vår stång skulle gå av. Dansa är vi höjdare på, men det där med smidigheten får vi nog träna upp lite bättre. Känner på mig att vi kommer bli ruskigt mycket bättre till och med. Nu hoppas jag att träningsvärken inte besöker mig imorgon. Är rätt säker på att det komer bli mer problem än att bara komma upp från sängen då. Jag ska dessutom agera lärara i tyska imorgon på Väskolan. Mycket spännande faktiskt! Det är ju åt det hållet framtiden pekar för tillfället, så då kan det vara rätt bra att få lite större insikt i det hela. Då var det sluttjabbat för min del och dags att komma i säng i tid för en gångs skull.

Jag bjuder på lite bilder från dagens träning.



Amandiiis och Tessan på god väg mot smidighet.

I think about the years I spent just passing through

Söndag. Inte mycket vila faktiskt. Jag och Tessan gjorde några tappra försök att minnas hela zumbapasset till vår möhippelektion på lördag. Gick sisådär bra. Direkt efter körde vi zumba. Detta lika med svett. Något sjukt. Zumba slutar och ledarmöte börjar. Hemma igen halv nio. Blev alltså en heldag i studion. Men jag klagar absolut inte, för det känns lite som hemma där. Ibland iallafall. Satt precis och tänkte hur mycket tid man spenderat där. Man börjar som en liten plutt på endast fem år och är fortfarande kvar efter fjorton år. Helt otroligt. Jag trivs där. Jag trivs där så sjukt mycket.

Nu har jag duschat och pustat ut efter en lång dag. Nu mest för att man ägnat större delen av dagen till träning så ska jag ersätta detta med lite kalorier. Ben&Jerrys finns i frysen. Lovely.

Studion

Förberedelser med Tessan, zumba, ledarmöte. Heleftermiddag där helt enkelt.

Bananmuffins

Elin och Emelie. Emelie och Elin. Ja, hur man än vrider på det så är det så det är. Har haft en mysig kväll med damen. Snack, muffins och film. Hur mysigt och hur bra som helst.


Bananamuffins. Gooooott

Varför stannade den? Seriöst vi är fast!

OKEJ. Med lite risk för att låta som anonyma alkolister, men tack Gud för alkohol. Igår var jag med om en av mina värsta mardrömmar. Att fastna i en hiss. Påväg in till stan var vi, men fastnade i hissen. Var kanske lite eller till och med mycket korkat att gå in två för mycket i hissen, men det var liksom inget som slog oss från hissen stannar mellan två våningar. Vi trycker på alla knappar som finns, ringer alla nummer som finns, leter efter en hammare som tydligen skulle finnas där, försöker sparka upp dörren men inget hjälper. Paniken smyger sig smått på och det är nu mitt tack till alkoholen kommer in. Jag har fruktansvärd klaustrofobi. Jag klarar verkligen inte trånga utrymmen. Luften tog slut, svettades som djur och jag inväntade bara att syrebristen skulle sätta igång. Efter många försök att ringa journumret, svarde dom äntligen. Dom visste inte när dom kunde komma och det var ju roliga nyheter för oss. Till slut var paniken så stor att vi ringde 112. Dom skulle komma direkt sa dom. Trodde vi också, men icke. Till slut över en halvtimmes panik i hissen, kommer ABK och släpper ut oss. LUFT. Ja, man har nog aldrig varit så tacksam för luft. Tack vare vårt lilla äventyr i hissen, så blev det ingen Bånken för oss. Istället åt vi mat och åkte limosin hem. Ganska soft ändå. Vi hade faktiskt en ganska sjuk kväll. Lite rolig när man tänker så här i efterhand. Jag kommer dock aldrig gå in i en hiss frivilligt igen. Iallafall inte på Frans Bööks väg 12. Eller om det var Frank. Skitsamma.




All night long

MED mina fina vänner, Österäng, Bånken
DANCEEEEEE


ULLARED

Tidigt imorse åkte halva familjen Larsson mot nordligare bredgrader, nämligen mot Ullared. Ja, jisses vad vi har handlat. Är i och för sig inget ovanligt för min del. Kundvagnen fylldes med massvis med nödvändigheter inför bland annat min NY vistelse. Allt från schampo till underkläder till presenter till barnen. Superbra grejer helt enkelt. Köpte även lite annat bra att ha som hörlurar, tavla, sladdar, iphoneskal, filmer och min absoluta favorit: en rosa rattmuff. Så jäkla underbar att köra med. Tänkte ta en liten samling bilder på favoriterna och visa er imorgon om det finns tid. Vi blev många materiella ting rikare och några tusingar fattigare, men vi är lika glada för det. Nu är jag slut i fötter, vader, ja helt enkelt benen. Att bara gå och gå och gå tär på dom stackas fossingarna. Nu blir det en låååååång vila framför tv:n och därefter en ännu längre natts sömn.

zumbaZUMBA

SÅ, färdigduschad och all svett borta efter zumban. Härligt. Är helt slut i kroppen, men fy sören vad zumba är bra. Helt klart roligaste träningen man kan tänka sig. Förbereder nu en liten lista inför morgondagens tripp uppåtlandet. Skulle tro att ni kan gissa vart jag ska. Ullared it is. Ska försöka komma på så många saker som möjligt som jag kan tänkas behöva under ett år. Eller iallafall till första veckorna i staterna. Lättare sagt än gjort. Sitter också och väntar på idolreprisen, som börjar tio över tolv. Drygt. Hur som helst, får fortsätta ägna min väntande tid till min lista. Får också se till att plocka ihop alla grejor till imorgon. Blir en alldeles för tidig avfärd som vanligt. HEJ 05:30


Money must be funny

STAN! Fantastiskt för utseendet, mindre fantastiskt för plånboken. Har tillbringat eftermiddagen där med Elin. Blev shopping, lunch och lite mer shopping. Dagens köp bestod av en fjällräven ryggsäck. En svart sådan. Köpte också världens skönaste Peak kofta. Hittade också en brun skinnjacka på Cubus. Suppppppersnygg! Sen var det ett par leggins och en leopardaktig skjorta. Har som ni kan förstå haft en fin eftermiddag i vårt kära Kristianstad. Nu ska jag ta mig något att äta för att senare bege mig in till studion och träna zumba. Lite tråkigt att jag missar Idol måste jag erkänna. Får sitta uppe och vänta på reprisen eller finns ju som tur är tv4 play. Så, mat var det.

Vovvevakt

Idag har jag varit vovvevakt hos släkten. Lite lek, lite stoj och skoj. Helfestlig eftermiddag faktiskt. Har även hunnit med en runda på stan med mamma. Gick för att få min klocka justerad och upptäckte då att den fanns med vit urtavla, vilket var mycket tjusigare. Så därför byte jag till mig en sådan och den pryder nu min handled väldigt fint. Köpte också en rosa typ jetset klocka för endast 99 pengar. Som hittat för sören. Ja, annars köptes inte så mycket annat. Spanade in lite grejer som jag nog köper imorgon när stan återigen besöks med Elin. Jag har bland annat hittat den perfekta reseväskan, som natuligtvis var slut i färgen som jag ville ha. Den hinner som tur är komma så jag kan köpa den innan jag åker. Goodie Goodie. Kvällen har varit lugn och fin med House of Bagels mat och Idol. Gillar verkligen årets Idol. Alla min favoriter är dessutom kvar, så bättre kan det inte vara. Min dag i stora drag där. Nu ska jag äta lite smaskig hemalagad paj, som i själva verket är köpe, men det är lika gott för det. hajsvajhallonpaj


Nineteen

Idag är min födelsedag. Hela nitton år fyller jag. Sista året som tonåring. Sista året som det är tillåtet att vara lite oansvarig känns det som. Det är förövrigt en ganska meningslös mellanålder, men får se det positivt, bara ett år kvar till tjugo. Wonderfull. Har haft en väldigt mysig dag. Förmiddagen tillbringades med farmor och god lunch. Ikväll har jag varit på Steakhouse och ätit med mina fina vänner. Jättemysigt och supergod mat. Hanna, Elin, Johanna och Louise ni är underbara och tack för en fin kväll! Jag har också fått jättefina presenter av både familj och vänner. Dagen kunde helt enkelt inte varit bättre. Nu är det lite mindre än en timme kvar för mig att fylla år, sen är det slut för i år. Den sista timmen ska jag fira med fika och vänner. Supermyssss.

Tänkte också passa på att tacka för alla fina gratulationer som jag fått av er idag! Tusen tack! Ni är så goa allihopa! 

Visar er mina presenter här nedanför. Jag fick detta och sen ska jag även få välja en resväska och en fjällrävenväska som jag kan ha till USA. Jag är så nöjd! 

Min familj tycker tydligen att jag ska börja laga mer mat.

Typ världens godaste parfym och bodywash till det.

Superfin klocka från min fina lillebror

Tomas Sabo läderarmband. Jag gillar.

Bodygrejer från min finingar Lollo och Andersson.

Supersnygga berlocker från Elin till vårt bästisarmband.  
På den högra står där FÅNGA DAGEN. Jättefina.
 
Fick en New York bok av familjen Nilsson. Verkar jättebra och kommer verkligen vara till användning inför min flytt.

HJÄRTA
 
Tack för en fin kväll, dag och till och med år. Känner på mig att nitton kommer bli bra.
Ska man till New York kan det inte annat än bli bra! 


DANS+ZUMBA

Jag mår bra. Ja, gud jag mår bra! Två härliga dagar med danskurs. Hiphop för att var mer exakt. Svårt, men riktigt roligt. Vi fortsatte på dansen idag. Det gick mycket bättre och vi hade så roligt. Uppvärmning, träningsvärk, diagonal, skratt, situps, padebore, dans, svett, vila, zumba, svett och nu TRÖTT. Har haft en riktigt härlig träningsdag och känner nu muskler som jag inte trodde existerade i min kropp. Känns härligt. Har precis ätit världens godaste mat. Kyckling och foyotsås fanns med och då kan det bara inte bli fel. Något annat roligt som jag måste berätta är att man nu är så pass vuxen så jag var med föräldrarna och röstade. Måste erkänna att även att jag struntar ganska mycket i politik, så var det en häftig känsla det där att rösta. Kände mig lite lost med lappar dit och kuvert dit, men det gick bra och nu väntar jag med spänning på att se vem som vinner. Eller ja, inte så mycket spänning. Ska nu hoppa i ett varmt och mysigt bad. Mina muskler förtjänar en lång vila i badet, följt av en ännu längre i soffan.

I know a place where we can dance the whole night away

BÅNKEN. Jag säger bara BÅNKEN. Ja, fy för sören vilken fin kväll vi fick till igår. Folk som aldrig förr, trångt som aldrig förr och dans som aldrig förr. UNDERBART. Ny dag idag och nya roligheter. Eftermiddagen bjuder på danskurs, för att sedan sticka vidare till tre fina vänner. Film, godis, tjejsnack, godis, mys och lite mer godis. Kan aldrig gå fel. Nu ska jag kolla på Idol, som jag missade igår. Börjar bli kanske lite för inne i det. Tror också att det är dax för mig att bestämma vad man ska rösta på i det stora valet imorgon. Känns verkligen som jag är den enda som är duktigt uttråkad av detta eviga snack om VAL 2010. Var man går i stan blir man stoppad och tryckt med massa oviktig information som jag ärligt talat hellre hade varit utan. Var man än läser är det VAL 2010, VAL 2010, VAL 2010. Nej, politik är verkligen inte min grej. Finns inte ett enda vettigt parti att rösta på heller. Hur som helst, har iallafall valt sida. Resten får avgöras imorgon.


One moment in time

Fick en plötslig saknad av min klass. Eller numera fördetta.
Ja, gud vilken fin tid man hade. Särskillt studentveckorna. Tänk att få göra det en gång till.
Hade kanske mist sin känsla lite. Men det hade varit fint.


90-talet ligger inne med det bästa


Fruktansvärt bra. Typ det bästa ever.


No ordinary love

Jag avskyr verkligen att vara föskyld. Snorig näsa, kli i halsen och slö i kroppen. Inte kul. Har dessutom världens träningsvärk efter gårdagens dansande. Klen på sina ställen. Då fick jag hur min dagliga dos av klagande och mår helt plötsligt mycket bättre. Var en stund och jobbade idag, när det mest underliga hände. En man gick runt ute på lilla torg strax innan jag skulle stänga och skrek lite underligt för sig själv. Helt plötsligt sätter sig människan på knä, knäpper händerna och läser trosbekänelsen eller något. Dessutom bugar han flera gånger. Sjukt vad konstiga människor som finns i vår värld. Jag och kineserna fick i alla fall något att skratta åt. Efter en då som ni kanske förstår ganska seg och slö dag kommer jag hem och hittar ett vykort bland alla familjen Larssons post. Upptäcker att det är till mig och blir som vanligt glad. Jag börjar läsa och funderar vem detta kan vara ifrån. Längst ner på kortet ser jag orden. Kramar från "fröken Göta". Ler lite för mig själv och bli ännu gladare. Detta gjorde helt klart min dag. Jag träffade henne i fredags och berättade lite om mina USA planer och så är hon så snäll och skickar ett kort med ett lycka till. Tänka sig att det är över tio år sen vi hade henne och ändå känns det som igår. Hon är helt klart den bästa fröken jag någonsin haft. Tack vare detta underbara kort är jag nu på väldigt gott humör trots min envisa förskylning. Tänker därför nu koka en kanna te, plocka fram några av mina goda bullar, krypa ner i tv-soffan och snora färdigt helst.


100 BULLAR

Hundra bullar. HUNDRA BULLAR. Ligger färdiga i vårt kök tack vare min effektivitet. Kände imorse att jag behövde sysselsätta mig med något ovanligt idag och kom då på den smarta idéen att baka. Baka är mysigt. Jag borde börja göra det mer ofta. Nu är jag nöjd med dagens insatts och latar mig i soffan tillsammans med vänner. Om ett par timmar hoppar jag i danskläderna och far in till studion. Fruktansvärt bra det.

Boogie woogie

Uppvisningen i lördes gick över förväntan för min del. Blev fel på sina ställen, men jag är ändå hyfsat nöjd. Spännande det här med att ha ett lastbilsflak som scen. Måste tillägga att det gungade skönt till musiken. Lite korv, lite för små skor och massa fina flickor. Kort och gott vi hade en trevlig förmiddag ute med bönderna. Utöver detta har helgen varit lugn och skön. Umgicks med min fina vänner Hanna och Elin igår kväll. Mat, bak och film. Härligt. Söndag idag då. Har inte hänt mycket alls egentligen. Har äntligen fyllt i min visumansökan och fixat allt som ska följa med mig till ambassaden. Det var inte så överdrivet svårt. Det tog sin tid, men det var tydliga instruktioner så det var inte så farligt som man hört. Blir dock galen om något är fel och jag blir dissad uppe i Stockholm. Vi får se helt enkelt. Har även varit lite städning och lite slappe. Det är bra. Sitter och lägger in lite ny musik till min phone nu. Ögonen och halsen kliar lite smått. Börjar nästan misstänka allergi. Mot damm kanske? Men man ska verkligen inte klaga. Imorgon är det hela sju veckor tills jag lämnar Sweden. Hoppas tiden går fort för ni vill jag till America. Nu blir det lite umgänge med tv:n.

Dans på flak

Med Boogie woogie outfit.

Showtime

Dags för uppvisning. Jag är inte förbered så jag kan danserna, jag är inte förbered med kläder, kort sagt jag är inte förbered nånstans. Hur ska detta gå är min fråga? Men ja, men har ju gjort det många gånger förr, så det ska väl reda ut sig till slut.

when you cry, I cry

Äntligen fredag kväll. Alltid härligt. Var på begravning tidigare idag. Det gick då upp för mig vad orden "When you laugh, I laugh and when you cry, I cry" verkligen betyder. Något som däremot blev en väldigt trevlig överaskning var att jag träffade min gamla lågstadielärare från Öllsjöskolan. Helt fantastiskt att hon kan känna igen och komma ihåg en efter så många år. Hon var helt klart den bästa läraren man någonsin haft. No offense till er andra. Nu har jag nyligen varit inne i stan och som vanligt handlat. Köpte en ursnygg vinterjacka som ska följa med mig till landet på andra sidan Atlanten. Köpte också med mig en svart byxdress. Läckert, indeed. Kvällen ska jag spendera med tre snyggingar på Bar-b-ko. Godare ställe finns nog faktiskt inte. Kommer bli great.

only dance in my mind

Säger bara tre ord: JAG ÄR KÖRD!
Nästan precis hemkommen från studion där dans har övats för fullt. Vi har uppvisning i Rinkaby på lördag på (hör och häpna) ett lastbilsflak. Bara att hålla sig kvar på släpet kommer bli en utmaning. Utöver detta då så fick jag lära mig en helt ny dans idag, som typ alla andra kan. Boogie woogie bugly boy. Rolig som sören, men jag står längst fram och kan inte hälften av dansen. Kul. Ska även köra vår klassiker Chic, som jag som tur är minns ganska bra. Om ni går förbi oss och ser någon som hoppar runt så är det bara jag som övar. Gud, det kommer nog inte gå så bra för mig nej. Jag ska träna träna träna i min ensamhet hela dagen imorgon och så får vi helt enklet hoppas att danserna sitter och att vi blir kvar på lastbilsflaket på lördag. Nu tänker jag släppa dansen för en stund och krypa ner i soffan. Vänta på Idol reprisen, Ja. Måste nog först gå och leta upp lite kläder till på lördag.


Back to brunett

Efter att ha levt som brundin större delen av sommaren så har det nu blivit dax att återgå till brunett. Det är trots allt det som klär mig bäst.


PIPPI

Har haft lagom mysig träningsvärken hela dagen idag efter gårdagens zumba träning. Sjukt kul träning dock. Kan verkligen rekomendera det till er som aldrig provat. Annars har jag varit på besök hos tandläkaren idag. Som tur var så var det ett trevligt sådant. Har som vanligt också hängt i stan. Efter några veckor kommer jag ha full koll på Kristianstads utbud. Handlade inte till mig själv idag, utan till lilltjejen i min värdfamilj. Det är nämligen så att tösen fyller år bara ett par dagar efter att jag kommer dit, så något måste man ju ha med till henne. Vi hittade en supergullig Pippiklänning med matchande strumpbyxor. Hade varit bra att hitta en Pippibok på engelska också, så man kan introducera det för flickorna. Kanske till och med är så att de redan är en favorit. Vem vet. Får ta och kolla upp det. Mamma har precis suttit och underskattat min förmåga att laga barnmat. Insåg själv att överdrivet höga skills har jag inte inom det området. Får nog börja öva på att laga barnvänlig mat.
Ett av dagens plus är att Idol än en gång intagit Sveriges tv-ruta. Jag gillar.
Nu ska jag bli ett med tv:n igen. Miss secret agent sänds tydligen ikväll. Ciao

Wouldn´t it be nice

Har idag varit ute på en förmiddagspromenad. Ungefär en timmes promenad med ipod var absolut inte fel. Efter promenad fortsatte jag med en lite shoppingpromenad i stan. Gick in på Donna där jag inte varit på ett tag av uppenbara anledningar. Ville, utan att överdriva, köpa med mig halva butiken. Typiskt att man ska hitta favoritkläder i dyraste affären i stan. Visst hade det varit trevligt att få med sig kläder därifrån lite oftare. Hur som helst så köpte jag med mig en Odd Molly kofta som jag typ tänker leva i framöver. Superskön och underbart fin. Om sisådär tre timmar beger jag mig iväg in till studion för träning with the ladies. Just därför ska jag fram med träningskläder nu och känner även på mig att en drickaflaska kommer behövas till kvällens pass.

Ny kofta och jag är lycklig.


Singing in the Rain

Har haft en fantastiskt bra dag! Tänka sig att jag har fått se Singing in the Rain musikalen.
Vi åkte buss ner till Malmö och klockan fyra var vi på plats, förväntansfulla och glada som alltid.
Ni kan tro att det var bra. Dom var otroligt duktiga, särskillt imponerad var jag av dansen. Det som var största överaskningen var när det började regna på scenen. Helt otroligt att dom lyckades fånga filmen så bra.
Nöjda efter en trevlig föreställning knallade vi än en gång ut i bussen och åkte vidare mot Mc Donalds. Sunda och fina Kristianstadflickor som vi är, tycker ni säkert det låter knasigt, men de extra kalorierna bränner vi bort på zumban imorgon. Hur som helst mätta och glada sitter vi och vem promenerar in om inte Allan Svensson från Svensson Svensson. Han var dessutom med i musikalen. Vi skäms för att fråga om ett foto, men som tur var hade vi med den lite äldre generationen som frågade och givetvis ställde han upp. Titti passar även på att inflika för honom vilka duktiga dansar vi är och om han vill anställa oss. Haha. Dog lite.
På bussresan hem sen så körde vi någon dum lek som jag hela tiden åkte ut på. Det är ju inte lätt att ligga på topp alltid.

Ja, herregud, vilken fin dag det varit. Jag trivs som fisken i vattnet i detta fantastiska sällskap!

Snygga i väntan på shooooow

Amanda och jag underhåller i pausen

Smygbilden på Svensson, ser ni honom?
Som sedan blev en helfestlig bild

Jävligt bäst är ett passande ord för dessa damer.


Waka Waka

Ligger i soffan utslagen efter en helstressig dag. Jobbet idag, ja, om jag säger att jag har aldrig varit med om dess like. Vi öppnar, kön bildas och det slutar aldrig komma folk. Trodde jag skulle ge upp ett tag, men man är ju en fighter. Hur som helst är död nu. Tar mig en välbehövlig "hemmalördag" vilket är väldigt skönt. Har förberett mig inför morgondagen och därmed kollat på Singing in the Rain filmen. Nu när man är med på handling och hela köret, kan man njuta desto mer av morgondagens musikal. Ser verkligen fram emot det! Har också ikväll kommit fram till att jag är usel på att måla naglarna. Skulle försöka göra en hemma manikyr eftersom mina fina Greklandsnaglar numera är förstörda. Slutade bara med att jag blev irriterad och slutade bry mig att det kom massa utanför. Skitsamma. En dag ska jag bli som Herr von Anka, dvs bada i pengar och låta andra människor göra min manikyr.
Sitter just nu helt inne i Shakira och hennes låtar. Bruden kan verkligen dansa alltså. Med hög klass dessutom.
Nu ska jag krypa ner i soffan och se vad tv:n har att erbjuda ikväll.


skräck - nej, tack!

Titta aldrig på skräckfilm. Tips från rädda lilla mig.
Har ikväll sätt bland de förmodligen äckligaste filmer som någonsin gjorts, The haunting in Conneticut. Lite kuddar, filtar och två kompisar så tog man sig igenom detta helvete. Varför utsätter man sig för det, varför?Det hela blev inte bättre av att jag var tvungen att åka och hämta Anton nyss från en kompis, själv! Dessutom försökte jag ringa pappa, vars telefon inte fungerade som den skulle. Livrädd är det ord som mest beskriver situationen jag upplevde den bilfärden.
Hur som helst, är hemma nu och ska gå upp till tv:n. Hör att det är Bodyguard, så det får bli en stund framför det och sedan fortsätta med vänner. En serie man alltid kan lita på. Aldrig läskigt och alltid humor på hög nivå. Älskar det. Ska försöka komma i säng i tid också då det står jobb uppskrivit på morgondagens schema.

Utöver äcklig film har kvällen varit kanon med mat, snack och lite annat skumt. Detta tackar jag Johanna och Louise för. Nu, springer jag upp på ovanvåningen till där resten av familjen befinner sig.


Personlig shoppare

Överskriften talar för sig själv. Jag har alltså idag agerat personlig shoppare till min lillebror.
Ni som känner mig vet att jag gillar att handla, ni som känner mig riktigt bra vet att jag älskar att handla. Men idag, eftersom jag tog på mig denna roll väldigt seriöst, så handlade jag inte någotting till mig själv. Känner mig stolt faktiskt! Däremot, har min lillebror nu fått ett stort lyft i sin garderob.
Nu vet ni alltså vem ni ska säga till om nu behöver en personlig shoppare.
Jag har tid alla dagar när som, just let me know!

Ska masa mig upp framför tv:n nu och titta några avsnitt VÄNNER. Senare beger jag mig iväg på tjejmiddag hemma hos Johanna. Kan nog inte ha en mycket bättre fredag, faktiskt.

Housewife

Börjar känna mig som en housewife. En hel dag hemma av nästan bara städning. Tvingade till och med min bror till städning. Tog även lite egna beslut att möblera om hans rum, vilket uppskattas så här i efterhand.
Annars har jag tillbringat kvällen med min Amanda och vi åt middag på House of Bagels. Lika gott som alltid.
Vi tjabbade om dittan och dattan och hade almänt trevligt som man alltid har med den bruden.

Annars har jag de senaste dagarna bara slappat och träffat fina vänner.
Har inkasserat ett par nya shoes, som jag längtar efter att använda. Såg visserligen många på stan ikväll som hade börjat med typ stövlar så det blir till att inviga dom snart. På söndag kanske. För då åker några av oss Kristianstadflickor ner till malmö för att se musikal. Singing in the Rain för att vara mer exakt.
Nu ska jag gå och börja fylla i mina visumansökningar. Lika bra att göra det i tid så att inget går fel.

Mitt nya älsklingspar från Vagabond.
Endast 999 stålar, Lovely

RSS 2.0