Lovely New York

Så, då var helgen över lika fort som veckan. Har haft en kanonfestlig helg med fina vänner. Igår tog jag lite sovmorgon. Hade lite skypekonversationer med kära familjen och släkten. Vid lunchtid kom Julia och hämtade mig och vi drog vidare till ett mall vi aldrig varit på innan. Där strosade vi rundor, lunchade och shoppade. Gud, det är ett oändligt beroende. Haha. Jag köpte bland annat en pälsjacka. Som jag letade efter en och dessutom hittade jag den billigt. Happy, JA! När vi skulle vidare från mallet till bian så hade vi en jäkligt rolig upplevelse. Mycket snö, inga vinterdäck, vad tror ni händer? Vi rödljuset fastnar vi lite med bilen. Julia gasar på som sören och bilen bara står kvar och varvar. Hon försöker backa, fortfarande fast. Hon försöker vrida, fortfarande fast. Jag var i princip på väg ut ur bilen för att putta när vi äntligen kom loss från isen. Helvete vad jag skrattade dock. Bilen bak tutade som en idiot. Typiskt amerikanare. Han borde ju sätt att vi satt fast liksom, men icke. Istället ska man stressa. Gud, det var lätt gårdagens roligaste, sjukt situation verkligen. På kvällen gick vi på bio och såg en skräckis. The Rite. Var faktiskt inte så imponerad. Helt okej, men bättre har man sätt. På kvällen när jag kom hem och satte mig vid datan, ringer heelt plötsligt skype och jag ser att det är min värdmamma. Haha. Jag svarar och så börjar vi tjabba lite där om dagen och så. Efter typ tjugo minuter säger hon, du kom upp ska visa dig något. Jaha tänkte jag rusade upp. Då hade hon köpt ett par nya Ugs och ville veta vad jag tyckte. Haha. Sjukt snygga var dom! Resten av kvällen satt vi och kollade på Housewifes med popcorn och varsin data i knät. Förjäkla gött det!

Idag hade vi en underbar dag inne i city. Som alla dagar där är. Jag och Julia åkte in så vi var i staden vid elva. Vi började med att ta tunnelbanan ner till downtown till Soho. Vi åt lite brunch och sedan strosade vi runt där ner i ett par timmar. Sjukt mysigt shoppingställe med bra affärer. I like it. Jag investerade ett par nya svarta Hunters gummistövlar. Älskar dom verkligen. Väldigt trendiga här för tillfället med tanke på vädret. Efter ett par timmar nere i Soho tog vi en taxi upp till midtown för att möta Carro. Vi tog en snabb visit in på Mc Donalds för att vila benen, sedan begav vi oss vidare mot 3 Avenue för att möta Hanna och Ida som idag anlände till New York. Där gick vi och höll utkik efter dom och när jag precis skulle sms:a Hanna så säger Carro "men vänta det var nog Hanna, eller nej, eller har hon blå mössa?" Jag vänder mig och ser dom på andra sidan gatan. Vi skriker så nog hela New York hör oss, men vilken lycka att se bästisHanna i NYC. Vi gick tillbaka mot Time Square och visade dom runt lite. Vi åt dinner på favorit placet of course, TGI Fridays. Efter en lång mysig dag blev det dags att bege sig tillbaka till Pennstation och ta tåget hem. Mysigt nog kommer Hanna och Ida ut till Long Island på tisdag för att hälsa på. Gött det!

Nu är jag slut i både ben, kropp och huvud. Blir ingen tv för mig ikväll utan istället en tidig nattning. Måndag imorgon igen vilket betyder jobb. Återigen, helgen har varit awesome med fin shopping och fina vänner. OCH inte att förglömma underbara Manhattan. Tror nästan att New York är bland de bästa ställena i världen. How I looooove it!







Lite illa att man bott tre månader i New York men att man först idag går upp i trappan på Times Square. Men som man säger, bättre sent än aldrig. Btw, på bilderna har ni nya pälsen och finaste vännerna såklart.

Här har ni även stövlarna. Kändisarna gillar dom och det gör även jag. Peacccccce dear friends.

sweet love


"You are my best thing in the world! You are my best au pair ever and I love you!"


Detta säger sötaste lilla älsklingen Sydney till mig för en stund sen.
Gissar att det är varje au pairs önskan att vara så här uppskattad
och ha så underbara kids.
Till alla er där ute som vill, tänker på eller ska bli au pairer.
Det är bland det bästa du kan göra!
Visst har det sina nära meltdown stunder,
men det är ett fantastiskt roligt och givande liv som jag älskar!
Jag har en lång väg kvar tills resan tillbaka till Sverige, but i keep asking myself:
how am i supposed to live without them?

more snooooow

Nu snackar vi snö i New York. Sören vad mycket det kommit. Snöade hela natten mellan onsdag och torsdag, så när man vaknade upp i torsdags var som vanligt allt inställt. Jag och flickorna hade därför en mysig snowday igår. Vi lekte tillsammans med grannarna ute hela dagen igår. Vi byggde en snögubbefamilj, olika slags fort för snöbolls fighterna, åkte pulka och massa mer. Hur kul och bra som helst. Jag fick även ta mig an en hel del skottning då våra plogkillar inte gjorde ett ordentligt jobb igår. Fick också skotta bort vallarna dom lagt utanför vår infart. Lagom mör i ryggen och armarna var man igår kväll. Men ja, till lite hjälp får man vara. Fick bland annat höra senare på kvällen "Did I tell you, you are the best au pair ever?" Det förgyller helt klart dagarna här.

Idag har det varit skolor igen som vanligt. Väldigt väldigt halt på värgarna också. Men vi reder oss ändå. Får avstå från att köra rally bara. Nu är barnen iväg på en playdate hos grannen och jag är rastlösare än någonsin, om det ens är ett ord. Haha. Funderar på att gå och städa i skafferiet vilket jag redan gjort typ 5 gånger. Av nån konstig anledning stökas det ner väldigt fort igen. Ikväll väntar faktiskt lite hemmamys då segheten är hög idag. Lite familjedinner dvs pizza och movienight var bokat. Även att movien kommer vara väldigt barnvänlig så ska det bli mysssss.



så här sinnesmycket snö har vi på vår gata just nu

det är ju åtminstonde fint att titta på

På väldigt bra humör

Är på fantastiskt bra humör. Kan inte sätta fingret riktigt på vad det är som gör det. Det har varit en ganska tråkig dag egentligen. Mer snö har anlänt, vilket gjorde att jag halkade rundor på vägarna med mina sletna icke vinterdäck. Blöhhh. Men, ja. Ska väl inte klaga över det, jag tar mig fram. Haha. Annars har dagen i stort sätt varit sig ganska lik alla andra. Skönt det där med rutiner, kan dock bli lite långtråkigt av och till. Men visst har vi spänning i vardagen här med. Med huset fullt av barn blir det fart och vilt kan ni tro. Tjejerna hade lite performance för oss vid middagen ikväll. Dom kom ner efter att ha smetat in sig med massa smink och hade sin lilla spelande gitarr med sig. Dom ställer sig uppe i fönsterkarmen och drar igång gitarren. Gregg lägger huvudet ner på bordet och suckar högt och Regina sätter en hand för huvudet och fyller på vinglaset. Låten som spelas är med Shania Twain - Up. Dom står där och sjunger hela låten och jag dör typ av skratt åt hela situation. Detta smittas givetvis av sig så resten börjar skratta också. Riktigt roligt. Dom är påhittiga de där två. Efter maten sitter vi och snackar lite och jag får reda på att Gregg ska med töserna nästa helg och åka skidor med några kompisar till dom. Reginas första kommentar blir "Girls night out, right Emelie?" Haha. Ja, det blir nog en jävligt skön helg det.

Ja, så det kan ju tänkas att jag är på så bra humör för att jag har så fint folk runt mig. Inte minst Kajsa som jag precis skypeade med. Sjukt skönt att prata av sig med henne. Sjukt fina planer vi har inför framtiden också. Lite så man får ants i pantsen alltså. Haha. Ja, livet här är awesome för det mesta. Lovely de!

Ikväll bjuder jag på en sjukt festlig bild. Detta är från första timmarna på New York mark. Vi var på väg till au pair skolan i världens kallaste buss, totalt utslagna och hungriga. Anledningen till bilden är att jag och Kajsa precis satt och snackade om hur det känns som detta var igår, då insåg vi att det snart är 3 månader sen. Once again, vad händer med tiden?

Life, oh life


Life indeed can be fun, if you really want to

Sometimes living out your dreams,

Ain't as easy as it seems

You wanna fly around the world,

In a beautiful balloon


Svenska - Engelska

Lexikon för översättning från Svenska till Engelska och från Engelska till Svenska.

Ord eller mening att översätta:
Översättning:

that is when I miss you most, as I always think


Time flies

Helgen var visst över nu då och så är även första dagen på veckan. I söndags körde jag lite babysitting på eftermiddagen. Bra att jobba lite fast man inte ska och tjäna lite mer semesterdagar. Gooooood. Jag tog med mig flickorna på bio. Vi såg Tangeld. Väldigt rolig måste jag säga och det var hur mys som helst. På kvällen blev det bara vanligt söndagsmys med familjen. Lite mat och uno spelande. Idag har inte hänt något speciellt. Vi har haft skolor, religion och läxa. Jag var också för första gången den som tog badet med flickorna ikväll. Tror ni jag kom ur rummet blöt eller? Haha, om jag var. Men ja det hade väl sin lilla charm det med att sitta och göra tuppkammar på dom medans jag tvättade håret.

Nu sitter jag här och filosoferar över livet för tillfället. Jag kan inte släppa hur fruktansvärt snabbt allting går. Känns som tiden leker med en lite. Finns så mycket jag vill hinna göra, så mycket jag vill se. Känns som det var mycket man gjorde, som man inte riktigt tog vara på till max. ja, lite djupt så här en måndag kväll. Jag har dock riktigt fina planer på gång här under våren och sommaren i amerikat. Till och med så att jag ligger lite steget före och planerar för kommande tider. Jag ska nog se till att hinna med allt jag vill. Kommer inte bli det lättaste men det kommer bli så värt att kämpa för.

COCKTAIL HOUR

Kommer på mig själv med att inte bloggat på ett tag. Väldigt dåligt faktiskt!
I torsdags kväll så var jag på ishockey match. Can you belive it? Jag var där med min au pair grupp. Vi såg NY ISLANDERS möta Washington CAPITALS. NY förlorade och det sög ju en del, men i övrigt var det en ganska underhållande match. Det var tacklingar, en del slagsmål och massa annat. Roligast var ju ändå kamerna som filmade ut i publiken. Det kom ju sen upp på stora skärmen i mitten, när folk vinkar, dansar och stojar. Haha. Vi kämpade verkligen för att komma med, men det gick inte så överdrivet bra. Haha. Vi var i och för sig ute och handlade kaffe och pretzels ganska ofta.

I fredags hade vi lite delays till skolan på morgonen, vilket gjorde att vi hade en morgon fylld av Wii spelande. Efter det körde jag dom till skolorna och hade en lugn stund för mig själv. Senare hämtade jag igen och vi lekte ute i snön en stund. När vi kom in lagom frusna, satte vi oss under filtar och kollade på Cinderella. På kvällen skulle dom på Bingonight i skolan så jag hjälpte dom att klä sig lite mer fancy. Haha. Gullungarna. Jag själv stack iväg till outleten med Julia. Vi käkade på Johnny Rockets hamburgare ställe. Bland de roligaste ställena jag någonsin varit på. Det dansades vilt bland personalen till hög musik och massa applåder. Sjukt skoj. Dessutom jättegod och billig mat. Efter det gick vi självklart på bio. Vi såg No strings attached vilket var en skitbra och rolig film. Var längesen jag garvade så mycket till en film. Så den rekomenderar jag varmt till er alla!

Idag tog jag en lugn sovmorgon, vilket resulterade i inte lugn då ungarna hela tiden lekte hejvilt på ovanvåningen. När dom till slut stack på fotbollsmatch så börjar hunden väsnas istället. Haha. Vilka problem man kan ha. Senare stack jag till Julia en stund. Vi gick till posten och postade hem lite grejer till svealandet. Surare gubbe får man nog leta efter helt seriöst. Allting var så jäkla självklart för honom att det var lätt att skriva i lappar och grejer, men hur sören han kan tro att allt ska vara så självklart och lätt för oss undrar jag? Sen kom vi ju precis när dom skulle stänga också, vilket kanske var lite drygt för honom. Haha.
Efter många om och men, stack vi vidare till mallet och käkade. TGI som vanligt. Lovely. Vi gick också en liten runda, vilket resulterade i att vi fastnade inne i en billig film affär. Självklart kom jag ut med en film till ungarna. Anastasia, en riktigt klassiker. Köpte också Beverly Hills säsong 1 och 2 till mig själv. 8 dollar styck. Sinnes billigt. Så nu har jag lite att roa mig själv med om kvällarna. Nu sitter jag här hemma och chillar järnet. Skitskönt. Ungarna är och ska ha sleepover hos sina kompisar, så tidigare i eftermiddag var det ös här. Haha. Radion på riktigt hög volym på någon partykanal, drinkmixning och annat. Älskar när jag kommer upp från att ha skypeat med mamma när Gregg säger: "Ja, det händer jäklarenamma inte ofta att ungarna är iväg på sleepover, så det tar vi vara på kan du tro. Vill du ha en drink?" Haha, jag dog lite. Planerna var först att vi tre skulle gå ut och käka, men då alla känner sig lite halvsega efter vår lilla cocktail hour kör vi home delivery istället. Fin lördag det!


Ishockey

IDOL

American Idol har kört igång här i staterna. Lovely efter en bra dag som denna!
Lite vitaminvatten (mitt stora nya beroende) och chocklat chip cookies på det gör kvällen ännu mer underbar.
Mer än så pallar jag inte beskriva dagen. Bra i stora drag.
Nu återgår jag till American Idol. Ciao bella

Emelie rycker tänder

Hämtar andan efter en lite smått stressig, men ändå väldigt bra dag. När jag gick upp imorse möttes jag av en lite smått magsjuk Sydney. Hon hade varit uppe hela natten och kräkts. Fy för. Så det blev ingen skola för henne, vilket resulterade i film, vila och Wii spelande större delen av dagen. Lillan hade skola, så vi skjutsade henne dit. Efter det åkte vi till bibblan och lånade fler Disney filmer. Dom älskar att jag är så insatt i allt som har med Disney att göra. Jag älskar att se alla dessa filmer igen. Finns dock ett minus, att sångerna och alla roliga uttryck är på engelska. Det sabbar lite mina barndomsminnen och min förmåga att sjunga med. Haha. Eftersom vi har ganska mycket snö här nu, så har det börjat läcka in vatten i huset i vardagsrummet. Idag var det inte lite droppande. Det i princip rann in vatten. Jag sprang som en galning och hämtade nya handdukar, torktumlade dyngvåta och satte plåtar och skålar för att låta vattnet rinna ner i det istället. Haha. Riktigt sjukt. Som tur är fixade vi hit en kille idag som troligtvis fixat problemet nu. Vi är ju inte helt säkra, men so far so good.

Hur som helst, efter halva dagen mådde Syd prima igen, vilket var skönt. Vi tog det ändå lugnt resten av dagen. Största händelsen idag var när jag äntligen lyckades dra ut Sydneys tand. Den har varit skitlös sen jag kom hit. Hon satt och klagade över att den var jobbig, så jag tänkte på min gamla lågstadie fröken som alltid drog ut våra lösa tänder i skolan. Jag tog lite papper, satte henne ner och började vicka. Hon bara skrattade och trodde inte jag skulle få ut den, men nog sören slank den ut. Så nu väntar tösen ivrigt på att tandfen ska komma i natt. Haha. Annars har vi har haft en myskväll här, med god mat och sen körde vi Donkey Kong på Wii. Sjukt kul. Jag som inte är överdrivet bra i vanliga fall, var nu bäst. Haha. Gregg var sjukt imponerad när jag lyckades öppna nya banor dom inte själva klarat. Vi fick oss allt några goda skratt där. Haha. Har jag nämnt att jag älskar denna familjen? Tror det ja. Dom är sjukt bra. Nu ligger jag och har det sjukt mysigt framför tv:n. Miss secret agent är på. Har sätt den typ fyra gånger sen jag kom hit, men vad gör det? Den är lika rolig varje gång!

Long weeeeeeeekend

Resulterar i låååångt blogginlägg. Efter en lång superskön weekend. I fredes efter att Regina kommit hem från jobbet åkte jag hem till Julia. Jag har i princip bott där i helgen eftersom hennes värdfamilj varit iväg. Vi har haft det skitnice, verkligen!

När jag kom i fredes åkte vi till TGI Fridays och käkade. Sjukt gott som vanligt. Efter det åkte vi och handlade chips och läsk.Vi åkte hem och satte på en film. 20 minuter senare sover jag. Haha.
Lördag spenderade vi med varsin dator. Vi kollade upp allt inför våra kurser och resor. Priser och allt annat. Känns som vi har börjat bli lite mer organiserade. På kvällen åkte jag hem för att vara barnvakt då föräldrarna skulle ha datenight. Flickorna och jag hade det supermysigt. Vi hade lite av ett PJ party. Vi käkade kvällsmat och kollade på Pocahontas med massa popcorn. När vi hade läst en bok och släckt lamporna tog det ett tag innan dom somnade. Vi hade värsta seriösa samtalen. Typ hur det känns som jag varit här jättelänge men ändå inte och en massa om allt vi ska göra i sommar. Till slut somnade mina två sötnosar och jag satte mig nere och tittade på tv.
Söndag åkte jag tillbaka till Julia. Vi spenderade dagen körande runt i diverse olika affärer. Vi åkte också till mallet i Ronkonkoma. Jag handlade inget till mig själv. Är stolt. Handlade dock en massa till flickorna. Bland annat födelsedagspresenter och varsin nalle till alla hjärtans dag. Fattar ni givmild jag blivit här i USA. Varje gång vi är ute och shoppar ser jag grejer som jag vill köpa till flickorna. Farligt! Haha. Vi handlade också hårfärg och käkade på Wendys. Vi åkte hem och färgade håret på varandra. När Julia ska skjölja ur sitt kommer hon på att dom inte har någon slang i sitt badkar. Haha. Jäklar vad vi garvade. Vi fick alltså sticka in huvudet under badkars kranen. OM vi skrattade! Haha. resultatet då. Ja, mitt blev rätt bra. Färgade det rödbrunt. Julias däremot, blev mindre bra. Går inte in på detaljer. På söndagkvällen så gick vi på bio och såg The Dilemma. Riktigt bra och rolig. Vi åkte hem och åt kvällsmat klockan 10. Chicken nuggets och pommes. Ja, vi har börjat bli lite lata. Blev återigen film på kvällen. Denna gången somnade jag så jag missade de 10 sista minuterna. Haha. Jag är hopplös.

Idag måndag, har det varit helgdag här i USA. Martin Luther King Day. Alla har varit ledig och även jag. Dagen spenderades hemma hos Julia. Vi chillade, spelade en massa olika Wii spel, käkade cream cheese bagels, färgade Julias hår igen och lite annat. Åkte hem nu i eftermiddag och möttes av en bakande Regina. Självklart blev det att jag hjälpte till. Vi kollade också på Housewifes medans vi gjorde det och jävlar var roligt det är. Sjukt tröga människor. Senare kom barnen och Gregg tillbaka efter att ha varit ute och åkt pulka. Vi kollade på snövit och åt en mysig familjemiddag. Nu sitter jag med en buffé av svenskt godis och kollar på SATC. Marabou, Daim, skumtomtar, ballerina och hallonsaft. Mysigt värre. Det var kort och gott min helg. Den har varit great. Imorgon är det back on track som gäller. Lovely.


Haha. Söndagens asgarv.


PJ party med älsklingsflickorna.

Wii dance. Förjäkla kul. Har köpt ett High School Musical wii dansspel till Syd i födelsedagspresent. Längtar typ tills vi kan spela det. Haha.

"That´s right, dude"

Fredag imorgon och helg. Guuuuu, så bra! Idag har varit en bra dag. Skola, chill, läxor och en liten utomhus i snön vistelse. Har egentligen inte varit speciell alls. Innan maten kollade jag och flickorna på Alladin. Älskar den filmen. Synd bara att man bara kan sångerna på svenska. Jaja, så man är uppväxt. Höjdpunkten på dagen var lätt middagen ikväll. Gregg jobbade sent så det var jag, Regina och flickorna. Alla var på väldigt bra humör, vilket är ovanligt vid middagen haha. Lillan höll hela tiden på att säga en massa roliga saker. Typ "That´s right och "Yes, dude" Haha. Jag och Regina skrattade så vi vek oss. Hennes uttryck och miner till det var som en fjorton årings. Haha. Riktigt mycket humor. Så mycket så jag fick springa och spotta vattnet som jag höll på att dricka i vasken. Det fick ju bara alla att skratta ännu mer. Så väldigt lyckad kväll må jag säga. Nu ska jag bara relaxa här nere i mitt rum. Ska se sista avsnittet av Vampire säsong ett. Säger bara spänning. Imorgon är då fredag och då flyttar jag in hos Julia ett tag. Får se vad vi hitter på, men skoj blir det alltid! Nu ska jag chilla järnet och sedan sussa sött. Och just ja, vi hade lite dress up idag. Två små söta prinsessor de där två!

En, två, tre...

Tre knäckta ryggar. Stiger upp imorse, tar mig upp till köket och möts av snö utan dess like. Det var inte plogat nånstans på gatan. Sen när blev New York nya Narnia? Vi äter frukost allihopa. Gregg hade gjort skitgod gröt. Mums. Efter ett litet tag kommer snöplogen och plogar vår väg. Efter två dagar hemma vill Regina då köra till jobbet, trots att hon fortfarande inte är helt bra. Ja, det betyder att jag, Gregg och ungarna pälsar på oss för att gå ut och gräva ut bilen. Det första vi var tvugna att göra, var att gräva ut oss från huset. Helvete vad vi skottade och helvete vad mycket snö det var. Off she went to work och resten av oss blev kvar. Jag var ute med ungarna större delen av förmiddagen och lekte i snön. Nu ligger jag och Gregg i soffan och kollar på National Treasure som går på tv, medans ungarna är över hos grannen på en playdate. Vi spanar in nyheterna lite emellanåt för att veta hur läget ser ut i kära New York, framförallt då city, där paniken är hög. Insåg innan när jag skulle in i köket och hämta vatten att min rygg inte mår så bra efter allt skottande. Inte heller Greggs. Så nu är vi tre. Great det. Vi gör oss redo för att snart gå ut och skyffla lite till, eftersom snöplogen nu lagt en ny vall utanför vår infart. Känner på mig och hoppas innerligt att det blir en soffkväll med någon trevlig film ikväll. Återkommer latroooo för nu ska jag återgå till movien.

Insnöade utan snö

SÅ då var denna dagen gjord. Har varit en relativt lugn dag. Var på bibblan med lillan och lånade lite nya böcker och även Disney filmer. Nu jäklar börjar utbildningen med Emelie. Det är illa enligt mig om man aldrig sätt Alladin eller Pocahontas. Klassiker för tusan. Annars resten av dagen har vi chillat med lite lugna lekar, fika, hämtningar och lämningar. Har varit en väldigt slapp dag faktiskt. Blev en del soffläge med eftersom Regina fortfarande är hemma efter fallet. Finns inte mycket mer roligt att berätta om dagen faktiskt. Har varit mysig och bra. Det sägs att det ska snöa inatt och därför har ju hela NY tilltagit åtgärder, dvs stängt skolorna och en del sjukhus mottagningar. Haha. Det roliga är att det inte kommit minsta lilla snöflinga än. Jaja. Jag förbereder mig återigen på att bli insnöad ett par dagar. Känns ju lite som vi redan är det, med tanke på all inställd verksamhet. Nu ska jag komma på en del aktiviteter till morgondagen för mig och barnen och sedan mysa framför tv:n med mitt svenska godis.

Livrädd

OKEJ. Jag hade nog en släng av minnesluckor igår när jag bloggade. Glömde berätta om dramat här i huset. Jag kom som sagt hem från en heldag med Julia i city. Ungarna hade några grannar över på en playdate och Regina var också hemma. Jag satt vid tv:n och gick in i köket för att hämta dricka när jag plötsligt hör dunsande från trappen. Jag trodde det vart hunden eller ungarna som kastade något, men gick dit för att kolla för säkerhets skull. Där ligger Regina på rygg på golvet och kan varken prata eller röra sig. Panik. Jag frågar vad som hände och hon svarar väldigt konstigt jag halkade bara. Jag hjälper henne upp, men hon kunde knappt gå. Jag fick asa med henne bort till soffan. Hon kan fortfarande knappt prata, så jag förslår att ta henne till sjukhuset eller ringa en ambulans. Fattar ni rädd jag var. Men nej, sjukhuset det skulle hon absolut inte till. Min första tanke efter detta var att jag måste kolla hennes rygg så det inte sticker ut ett revben nånstans. Så jag gjorde det men inget verkade sticka ut vilket lättade min panik lite. Jag sprang iväg för att ringa Gregg och upptäckte då att alla ungar satt i trappan livrädda och kollade på oss. Jag skickade tillbaka dom för att leka och ringde Gregg. Haha, fick knappt fram vad jag skulle säga till honom. Medans jag pratade med honom försökte Regina resa sig upp och försökte prata med mig och började istället hosta som fan. Jag visste inte vad jag skulle göra, panik. Höll på att börja böla, så rädd jag var. Trodde hon skulle dö. Hur som helst jag vaktade henne tills han kom hem och hon kände sig bättre på kvällen, vilket var tur. Jag trodde verkligen hon var förlamad eller nått först. GUD. Det var räligt. Sen så är jag väl lite halvkänslig och överbeskyddande ibland.

Idag har hon varit hemma från jobbet. Trots smärta har hon inte vilat något. Hela tiden skulle hon göra nått för hon var rastlös. Jag fick typ tvinga henne att sätta sig i soffan när det var dags att laga mat. Koka ris och steka kött klarade jag skitbra! Så det var min dag det. Blev en del slappande från mitt håll med. Skypeade med båda Kajsa och mamma. Väldigt nice! Ni kan väl gissa vad jag ska göra nu? Just det, MORE VAMPIRE. Kanske blir smaskande på mina Marabou. Thank God for IKEA!

I love to be a part of it

Söndag och helgen är över. Sören vad det går fort. Dagen har iallafall tillbringats med min kära Ronkonkoma bo, Julia i city. Vi strosade rundor på Times och sprang rundor inne i souvernir affärerna. Var lite mysigt så. Vi lunchade på Mc Donalds och tog en mys fika på ett europeiskt café som vi hittade. Idag konstaterade jag och Julia att vi äter hela tiden. Haha. Så känns det iallafall, fast egentligen så gör vi inte det. Lite konstigt resonomang där. Haha. Vi gick också på en liten promenad i Central Park idag. Vi har bestämt att till våren ska vi gå runt hela parken. Var lite för kallt för det idag. Vi ska också åka häst och vagn genom parken någon gång när vädret blir varmare. Vi har massvis med planer och det är gött. Vi insåg idag på tåget hem att vi måste sluta shoppa så galet mycket och börja spara pengar till våra resor och kurser. Jag har gjort slag i sagen nu och ska börja spara hundra dollar i veckan. Får se hur länge jag klarar det...Sammanfattar dagen som supermysig. Sjukt nice med ingen stress och bara gå dit vinden för en.

Nu ska jag fortsätta mitt Vampire maraton och sedan hoppa i säng för att välkomna morgondagen. Vill också passa på att för miljonte gången uttrycka min kärlek till New York. Bästa staden i världen, utan tvekan!



Columbus

CCF AND IKEA

Så, det var ett tag sen sist. Veckan har varit aningen busy, därav den fruktansvärt dåliga blogguppdateringen. Utöver en fullspäckad arbetsvecka så har inget extremt roligt hänt. Same old, same old liksom. I fredes kväll så åkte jag och Julia för att möta upp resten av Long Island tjejerna på Cheesecake Factory. Säger bara mumma. Fy sören vad god mat och dessutom väldigt väldigt mycket mat. Var så mätt när vi skulle gå så jag visste inte vad. Vi hade en väldigt trevlig kväll och det gillas skarpt.

Idag åkte jag och Julia först till Ikea för att inhandla EXTREMT efterlängtat Marabou. Jag köpte även lite svensk saft och julmust. Självklart lunchade vi också på svenska köttbullar. Blir lika besviken varje gång när jag kommer på att dom inte har kokt potatis. Illa! Efter Ikea åkte vi vidare till Roosevelt Field mallet. Där snackar vi rea. Din milde, i varje affär mer eller mindre. Så där strosade vi rundor större delen av eftermiddagen. Jag inhandlade en del nyheter från Zara, Victoria Secrets och lite andra ställen. Lyckades också glömma min väska efter att tagit en paus på Subway. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv som när vi springer tillbaka för att hitta väskan. Som tur var hade några snälla killar den i säkert förvar. Snacka om trubbel om jag inte hade hittat den igen.

Nu är jag hemma igen och ska lägga mig och kolla Vampire med min julmust och Marabou. Jummy. Har haft en kanondag som vanligt med Juliiiiiiuuus. Haha. Ni kan tro att vi har kul när vi är ute och kör gott folk.

Julia: Får man köra här?
Emelie: Ja.
Julia: Är du säker?
Emelie: Nej.

Lite internt det där, men väldigt roligt. Nu ska jag dra igång tv:n och sedan hopp i säng i tid. Imorgon väntar Manhattan på oss. Adios.






HA DA. Vem fan tillverkade denna skylten? Haha. Dagens roligaste, helt klart!

Mrs S

Måndag igen och tillbaka till verkligheten. Lite skönt faktiskt, men fy för sören vilken hejdundrande helg det varit. Igår eftersom jag fortfarande var död efter nyårsfirandet så tog jag en välbehövlig sovmorgon. Masade mig upp och åkte och mötte Julia på outleten. Där gick vi loss en aning, eller ja mest jag. Handlade massa fina saker på rea. Bland annat en Calvin Klein kofta och Reebok kläder. Vi käkade lunch på en jättemysig italiensk resturang. Sjukt god mat verkligen. Efter det tog vi en ännu en runda och fyndade lite till. Fick ett sms av Regina som undrade om jag kunde hämta upp kinamat på vägen hem, så det gjorde jag. Kommer in på resturangen och säger att jag beställt mat. Tar en liten stund, sedan kommer mannen tillbaka med vår mat. Jag betalar och ska precis gå då mannen säger: "Enjoy your meal mrs Stanzione" Haha. Jag småflinade lite för mig själv och gick ut till bilen. Har slutat palla rätta folk, men det är lika jäkla skämtsamt varje gång.

Idag har varit en helt vanlig måndag med back to school och annat. Har inget alls speciellt att berätta. Ska precis lägga mig i sängen och kolla på Vampire Diares som jag lånat av Julia. Kände det är dax att även jag tar del av denna serie som alla snackar om. Är jäkligt trött idag, so it better be good! Haha.

HAPPY NEW YEAR

Jag säger bara what a night! NYÅR. Wow. Vet inte ens vart jag ska börja. Det var en helt fantastisk, galen, underbar och minnesvärd kväll! Kvällen börjar när jag möter upp mina underbara töser på pennstation. Amanda, Emilia och Hanna. Även Hannas vän Jessica var med  och Julia kom senare. Vi gick för att hitta nånstans att äta. Slutar med att vi går in på någon inte alls fancy resturang och käkar chiken tenders med pommes och cherry coke. Fy fan vad rälig den var. Som tur var fick vi nya med riktig coke. Uppifrån resturangen blikar vi ut mot Times Square. Det var så sjukt mycket folk. helt overkligt.

Vidare från resturangen ska vi försöka ta oss till en förfest på Manhattan. Vi får för oss att vi ska ta limosin, så jag springer fram och frågar hur mycket det kostar, mest för skoj skull. 80 dollar säger killen, JA TACK säger jag. Haha vi hoppar in i limon och han tar oss till förfesten. Fy fan vad häftigt det var. Limo mitt i Manhattan. Crazy! Vi kommer till byggnaden förfesten är i. Seriöst, det var som att stiga in på Grand hotell eller nått. Värsta receptionen och allt. Jag sa vart vi skulle och dom visade oss till hissen. När vi kommer till killens lägenhet stog vi och velade ett tag innan vi plingade, men till slut gjorde jag det. Haha. Det var en nice förfest. Sjukt mycket folk dock, varav mer än hälften var svenskar. Skitkul var det. Vidare skulle vi ta oss till Nikki Beach en klubb på Manhattan. Den lång på andra sidan central park vilket betydde att vi var tvugna att hitta en taxi. För vår del blev det svart taxi. Haha. Orkade inte vänta lagligt på en riktig. Vi kommer till stället och en av killarna som ska fixa in oss säger, gå förbi vakterna och ge biljetterna nu. Dom kollar inte leg på er. Snabbt som fan går vi förbi och vi är inne! Jäklar vilket mysigt ställe. Stora soffor, sängar, tända ljus, storbilds tv me livesänding från Time Square, bord med lite tilltugg, sjukt bra musik, gratis bar hela kvällen och fruktansvärt fint folk. Allt detta för endast 125 dollar. Haha. Galet dyrt, men så värt det!

Vi dansade rundor till underbar musik, med coola hattar och gratis drinkar hela kvällen. Man hade en ny dricka var tionde minut. Och vet ni, vi har nu druckit Cosmopolitan i New York på en klubb. Just like Carrie. Haha. Fatta trycket det var sen vid 12 slaget. Bland det bästa jag varit med om! Det hände en hel del andra galna grejer. Vi smet förbi vakter upp på VIP avdelningen flera gånger, en bartender spiller isbitar i huvudet på Julia, jag trillar genom en svängdörr när jag ska luta mig mot, vad jag tror är en vägg. Asså, jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. Vi stannade på klubben till strax efter tre då vi än en gång tog en svart taxi till pennstation. Jag och Julia käkade Subway och tog tåget hem kvart i 5. Somnade givetvis båda två och jag vaknar precis när tåget rullar in i Ronkonkoma. Av går vi och ska försöka få en taxi hem till henne. Vi bodde närmast av alla som skulle ha taxi och vi fick den typ sist. Haha. Klockan kvart i 7 ligger vi utslagna i varsin säng och däckar.

Dagen efter åt vi frukost/lunch på Dunkin Dounats och gick på bio. Riktigt bra början på året. Finns så mycket mer jag skulle kunna berätta om kvällen. Det var helt fantastiskt. Man måste varit där för att förstå. Riktigt längesen jag hade så jäkla roligt. Detta är en nyår att minnas. Den bästa ever! Detta tackar jag mina underbara vänner och New York för. Lite bilder från kvällen. Fler hittar ni på fejjan och även lite videos om intresset finns. STOR FET PUSS PÅ KVÄLLEN!














COSMO LOVE


RSS 2.0