Two days

Två dagar har gått och vi gottar oss fortfarande big time i NY. I måndags så hade vi en väldigt seg dag dock. Båda två hade drabbats av ett äckligt magvirus, så det blev diverse olika toabesök under förmiddagen. Inte det roligaste kanske. På eftermiddagen så drog vi ner på Wall Street för att kolla läget. Det blev lite lätt kvällsmat på TGIF och sen så åkte vi vidare uptown. Lite strosande på Times Square i alla affärer. Vi var också över på 5th avenue där jag äntligen fick köpa en Michael Kors väska. Självklart så drogs jag direkt mot den dyraste väskan i hela affären, men kände inte riktigt att 6000 dollar var okej för en väska, så en för 400 fick följa med hem istället. Superfin är den och superglad är jag. Senare på kvällen gick jag och Kajsa på bio. Vi såg den nya twilight, som var helt okej bra. Har aldrig så höga förväntningar på dom filmerna faktiskt och denna var bra, men lite toooo much av och till. Vi hade dock en väldigt mysig kväll. Vi låg uppe och snackade halva natten och hade det gött.

Idag så var vi på det igen, denna gången nere i Soho. Vi strosade hela Broadway upp i alla fantastiska affärer. En del inköp även idag. Det är kanon. Vi lunchade på en jättemysig liten resturang. Vad vi upptäcker inne på resturangen är att vid bordet brevid oss sitter en väldigt välbekant kille. Det tar lite tid för mig att koppla, men till slut så inser vi att det är Frankie Muniz från "Big fat liar" och massa andra tvprogram. Vi var typ i extas. Vilka mesar egentligen, haha. När han skulle dra, så stirrade jag lite för mycket kanske, men fick då världens leende från killen. Nöjd tjaj 4 sure. Idag har regnat sjukt mycket så vi fick dra tillbaka till hotellet och chilla i en någon timme när det värsta regnet drog ner. Vi drog ut senare på kvällen en runda på Times igen. Blev lite Cold Stone glass också för sista gången. Sjukt god är den alltså. Nu har vi precis varit duktiga och tagit tag i vårat packande. Än så länge så går det faktiskt bra. Allt ser ut att få plats och kan följa med tillbaka till Sverige. Kan fortfarande inte fatta att det snart är dags alltså. Känns som vi ska vidare på en av våra resemånaders flyg. Fattar väl det först sekunderna när vi åker upp på uppfarten på gamla Diskusgatan.

Imorgon vet vi inte än hur dagen ser ut. Vad vi vill är att gå och åka skridskor i Central Park, men det sägs att det ska regna och åska en del, så det förstår ju våra planer big time. Vi får väl se helt enkelt. Kanske blir en liten sväng om i parken ändå och om inte så står den ju förmodligen kvar ett par år till med skridsko banan på plats. TTYL

PUSS Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback